TimeTool


De AMC TimeTool geeft medewerkers van een organisatie de mogelijkheid om op een eenvoudige, geautomatiseerde manier hun gewerkte uren bij te houden. De TimeTool verzameld alle gewerkte uren per dag en via een automatische koppeling met SharePoint worden deze uren voor een persoon opgeslagen in SharePoint lijsten. De TimeTool maakt hiervoor gebruik van het SharePoint gebruikersaccount van een persoon.

Door gebruik te maken van SharePoint bronlijsten voor Kostensoorten en Kostendragers kunnen uren ingedeeld worden en kunnen diverse managementoverzichten geproduceerd worden. Deze overzichten zijn gebaseerd op zogenaamde ‘views’ binnen SharePoint. Deze views kunnen door managers zelf samengesteld en opgeslagen worden om zo de benodigde overzichten te produceren.

De genoemde Kostendragers lijst kan uitgebreid worden met projecten zodat er ook projecturen geregistreerd kunnen worden, wat een basisniveau van projectmanagement en sturing mogelijk maakt.

De TimeTool is gebaseerd op Microsoft .Net 2.0 technologie en het Microsoft .Net 2.0 framework zal dan ook op gebruiker PC’s aanwezig moeten zijn. Dit framework is gratis te downloaden van de Microsoft website.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre